top of page

Despre Noi

Noi suntem aici pentru că îl iubim pe Dumnezeu și ca să îl servim pe Domnul nostru Isus Hristos, prin iubirea oamenilor pe care El îi pune în calea noastră. Noi dorim ca toți să vină la Isus și să-l cunoască ca Domn și Mântuitor personal.

 

Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o relație personală intimă cu El, și pentru a vă ajuta să deveniți tot ceea ce Dumnezeu dorește să fiți. Noi credem că Isus Hristos este și are Cuvântul vieții. El este Apa Vie (Ioan 4:10) și El poate, prin Duhul lui, și să facă râuri de apă vie să curgă din noi spre cei din jurul nostru (Ioan 4:14). 

Douglas Howey
Președintele Asociației
Pastor al Bisericii

Douglas s-a născut în SUA. și este din statul Kansas. El l-a primit pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor personal, la vârsta de 19 ani și apoi a început să-l slujească pe Dumnezeu în orice fel că el a putut. După Revoluția Română din 1989, el a venit în România în prima sa călătorie misionară când a întâlnit-o pe Camelia, iar Dumnezeu i-a frânt inima pentru oamenii din România. De asemenea, el a început să-i scrie scrisori și sa înceapă o relație la distanță cu Camelia, iar trei ani mai târziu s-au căsătorit în Arad și au făcut nunta în Oravița, România. Douglas a lucrat 12 ani în domeniu I.T. ca un director, supraveghetor, și programator, înainte de a deveni un pastor la Grace Church of Overland Park, Kansas. El s-a întors în România cu Camelia, ca misionari, din 1998-2000, când Douglas a fost un pastor la Biserica Baptistă Speranța Brașov, și din nou, din 2011, pentru o vreme în Brașov, apoi a început o lucrare nouă în Râșnov, prin Asociația Izvorul Vieții. 

Camelia Howey
Vicepresedintele
Asociației

Bănățeanca Camelia s-a născut în Oravița, jud. Caraș Severin și a crescut într-o familie de creștini baptiști, până când s-a mutat la Arad.  La vârsta de 16 ani a făcut alegerea de a urma pe Isus Hristos ca Domn cu toată inima ei, în timp ce frecventa Liceul Sanitar din Arad. Camelia este un cântăreață talentată, care a cântat și a călătorit în Europa cu corul Românesc "Pro Deum", precum și ca făcând parte din echipa laudă și închinare de la Grace Church of Overland Park. Speranța ei a fost să folosească acest dar în România, dar Dumnezeu a avut alt plan și modalități pentru a atrage oameni la El. În 2016 ea a lansat noua ei lucrare "Cooking with Cami" (Să gătim cu Cami) din Râșnov și împrejurimi.

bottom of page